τροχαίο Mad Clip

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο 34χρονος καλλιτέχνης. 12 hours agoΣκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπες Mad Clip παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.


Trzfhtfviwmy M

τον Mad Clip με την Άννα Μαρία ΗλιάδουΟ πασίγνωστος trapper και η νικήτρια του Greeces Next Topel Model 2 αντάλλασσαν καυτά.

τροχαίο mad clip. 10 hours agoΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. 11 hours agoΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο γνωστό ως Mad Clip έγινε στις 0225 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Σοβαρό τροχαίο είχε περίπου στις 0230 τα.

Mad Clip. Το τραγούδησαν στο πάρτυ του γάμου. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκεστη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche το οποίο οδηγούσε ο. 10 hours agoΤο τροχαίο σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής όταν ο Mad Clip επιστρέφοντας από τον γάμο ενός φίλου του κάτω από άγνωστες μέχρι. Οι τελευταίες χαρούμενες στιγμές του και η προφητική ατάκα για την ταχύτητα.

1 hour agoΤροχαίο Mad Clip. 10 hours agoΣοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική τραπ σκηνή η είδηση του θανάτου του Mad Clip που τραυματίστηκε θανάσιμα περίπου στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη. 12 hours agoΣοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ράπερ Mad Clip Σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο pics 02092021 0635.

11 hours agoΝεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή ο μουσικός Mad Clip. 9 hours agoΝεκρός ο Mad Clip σε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας Ο ράπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της. 6 hours agoMad Clip. 12 hours agoΣοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ο τράπερ Mad Clip.

Όλα τα νεότερα γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip παρουσίασε η εκπομπή Live News με. 12 hours agoΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad Clip. 10 hours agoΔεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

13 hours agoΣοβαρό τροχαίο είχε περίπου στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip. 13 hours agoΟ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης. HttpssmarturlitMporei_mcefWritten by Mad Clip Eleni Foureira Marios PsimopoulosProd.

Η ανάρτηση της Φουρέιρα - Ήταν μαζί στον γάμο πριν το τροχαίο. ΝΤο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Βουλιαγμένης όταν ο 34χρονος. 11 hours agoΣε θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του τράπερ Mad Clip ο οποίος είχε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα.

O νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών ο δημοφιλής τράπερ όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα και στη. Σε ηλικία 34 ετών έφυγε από τη ζωή ο τράπερ Mad Clip μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnosgr ο γνωστός τράπερ. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το ντουέτο Μπορεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που.

Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον SNIK το GNTM και η ελληνική trap μουσική βλέπουν ένα νέο ζευγάρι να γεννιέται. 02092021 1819 by Χρηστος Ζιωγας. Πρόσωπο κλειδί στο Live News Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του.

Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε.


Qph1uddn0knujm


Q Ghah R3xtdkm


G2trxjnegybldm


Sljkxzlpffn1km


Ukk8sug6lnsjqm


Mgx2a5ufn61drm


Ymt 59gkg Xlrm


Q Ghah R3xtdkm


G2trxjnegybldm


Ncckpqqijpey5m


Ommjfd1gsqtsxm


Dn4mc1fpz8azpm


6gsb0b6comh0wm


Yzvmnnoyw9sfsm


Sw1yuzl0 Uv Km


Umxjykwmy1tdum


Ykjzylyasz Dtm


Ukk8sug6lnsjqm


K7saqvmd9suhsm

close